Publicerad

Bästa detoxen

Den bästa detoxen

Är det dags att rena kroppen såhär i början av året? En naturlig fråga att ställa är; Vilken är den bästa detoxen och hur gör jag? Svaren på vilka produkter du ska använda varierar, utbudet är stort och många av dem fungerar hur bra som helst. Det finns dock några punkter som kan var värt att tänka på så du fixar detoxen på ett ypperligt sätt.

  • När du bestämt dig för att gå på en detoxkur är den bästa perioden att göra det en relativt lugn period. Ett lågt kaloriintag i kombination med att gifter lämnar kroppen gör att du helt enkelt inte orkar med så mycket som annars.

Observera att lugnt inte behöver innebära semester och helt barnfritt. Det är dock viktigt med att du orkar gå igenom hela detoxen där speciellt de första dagarna kan vara utmanande. Din kropp kommer regera på att inte få de gifter den vanligtvis får. Resultatet kan innebära huvudvärk och abstinensbesvär.

Pukka detox te

14 dagars detoxkur: Har du bestämt dig för at sätta igång med har ingen aning vilka produkter du behöver? Lägg 929 kronor på det här superpaketet som är framtagit för att utföra detoxen på 2 veckor. Om du ska göra något se till att gör det ordentligt.

TILL BUTIK >

UltraDetox

1 produkt, 35 örter: Det här kosttillskottet väljer du om du endast vill ha en produkt. Innehåller örter och fibrer som gör att du kommer uppleva skillnaden. Att den sägs vara skonsam mot magen tar vi som ett stort plus.

TILL BUTIK >

Kolla även in sidan om detox te här på kostttillskotten.nu. Där finns ännu mer information vad som händer i kroppen när gifter avlägsnas.

  • Gör detox helt ut för att nå ett så renande resultat som möjligt. Visst kan en kopp te var morgon vara en bra start, och helt klart bättre än ingenting alls. Se det som en vecka där du fokuserar helt ut på ditt välmående, även fast det kan få motsatt effekt i början.

Som sagt är en liten detox att föredra framför ingen alls. Försök se processen för vad den just är, en rening. I och med att det är din kropp det handlar om så rekommenderas det att utför den på bästa möjliga sätt.

  • Att rena med en detox innebär att ingredienserna i ditt detox te, eller vad du nu använder, löser upp fettlösliga gifter så de blir vattenburna. Du ska således se till till att dricka mycket vatten så gifterna kan lämna kroppen genom urin.

Hoppas att tipsen här kommer göra att du klara detoxen på bästa möjliga sätt. Lycka till!