Energigel

Energigel

Vill du ha en gel som knappt tar någon plats alls och kommer ge dig ny energi omedelbart? Utifall är det kosttillskottet energigel som du ska ta dig en närmare titt på. Dessa små förpackningar har blivit väldigt populärt, inte minst bland alla de som cyklar, springer eller något annat som kräver energi under en lång tid.

Oavsett om du gillar kola, citron, hallon eller någon annan smak så är det stor chans du hittar den som energigels.

Smidigt med gel

Kosttillskott överlag är ett smidigt och ofta okomplicerat sätt att få i sig extra energi. Energigel är kanske den optimal produkten då det kommer till att extremt snabbt förse kroppen med då gelen tas upp väldigt snabbt av kroppen.

De är gjorda så att det knappt ska kännas att det ligger en dos i fickan och väntar på att få leverera energi. Dess platta design gör att ud lätt kan stoppa på dig både 3 och 4 doser utan att för den delen känna att något är i vägen då du tränar.

Enervitene energigel

energigel ener

TILL BUTIK >

Underbart andraval

energigel 2

TILL BUTIK >

Vad är det bra att tänka på innan du bestämmer vilken energigel du ska välja då? här är några punkter du kan lägga på minnet.

  • Olika energigels ger varierande energi. Vill du ha en långvarig energi eller en kortare energi, väl gel utefter det.
  • Vill du har en stor eller flera små? Storlekarna varierar kraftigt så det kan vara värt att kolla upp vad du tror skulle passa dig bäst.

Söker du energi som kolla in sidan om pre-workouts som är ett kosttillskott du ska ta innan träning. Att kombinera energigels med PWO kan ge ne massiv och långvarig boost av energi.