Bästa proteinpulvret

Bästa proteinpulvret

Den ständigt frågan som lyder vilket är det bästa proteinpulvret vill många ha svar på. För att svara måste vi första svara på ett antal frågor jag kan kommer diskutera fram och tillbaks här på sidan.

Är ett bra proteinpulver ett kosttillskott som innehåller så mycket protein som möjligt och så lite fett och kolhydrater ska du välja ett hydrosylat. Likaså om du söker efter ett laktosfritt proteinpulver ska du satsa på det bästa, alltså ett så rent pulver som möjligt då dessa innehåller minst laktos. Först när du svarat på ett antal frågor kan du avgöra vilket proteinpulver som är bäst, för dig.

Topplista med förträffligt proteinpulver

proteinpulver core whey

Bästa val överlag

Motivering: En höjdare på i princip alla plan och flaggskeppet från det så älskade märket Core som växt sig allt starkare på den Svenska marknaden. Ultrafiltrerat vassleprotein som ger dig hela 75 gram protein per 100 gram.

Pris: 25 portioner kostar i dagsläget så lite som 99 kronor. Varje servering ger dig 30 gram rent protein och för det betalar du endast 4 kronor. Svårslaget eller hur? Jämför det med priset på 150 gram kött som ger dig lika mycket protein förstår du hur billigt det är.

Köp bästa proteinpulvret core whey här >

whey protein 100

Bästa val med lite fett och kalorier 

Motivering: En av Sveriges mest sålda så kallade 100% whey proteinpulver som är ett ultrafiltrerat vassleproteinisolat. 100 gram pulver ger dig 86 gram rent protein samtidigt som du för i dig så lite som 1 gram fett och 1,2 gram kolhydrater. Helt okej va? Perfekt för dig som vill bränna fett men inte muskler.

Pris: 1 kilo kostar just nu 166 kronor (kampanj här också!) och då blir priset per protein 19 öre per gram. Mycket billigare än så blir inte ett så här rent pulver så passa på nu.

Kolla in whey-100 som jag anser är ett riktigt bra val här >

kaseinprotein 1

Bästa långsamma proteinpulver

Motivering: Kasein är pulvret du helst ska blanda dig innan du går och lägger dig. Att just det här sticker ut är framförallt priset, du för mest för dina pengar genom att välja detta. Satsar du seriöst på träning hör det till att se till att få i sig tillräckligt med kaseinprotein innan den så viktiga återhämtningsperioden, sömnen.

Pris: 169 kronor för 750 gram går snabbast att hitta billigare. Gör du det får du gärna mejla mig.

Gå till butik som säljer produkten nu >

Vad tränar du för

Du behöver inte ens träna utan ditt huvudsakliga mål kan vara att gå ner genom en strikt diet. Då är det bästa proteinpulvret ett utan onödiga kalorier. Ett väldigt finfiltrerat hydrosylat skulle bli mitt val även fast du får betala lite mer för att få bort de där extra kalorierna. Om du tränar för att bygga och inte är rädd för att lägga på dig några kilo (varav en del kan bli fett) så kan det bästa valet av proteinpulver inte ens vara ett rent proteinpulver utan en gainer. De innehåller en större mängd kolhydrater och fett än många andra produkter.

  • Tänk efter vad som är viktigt för dig innan du väljer proteinpulver.
  • Det bästa proteinpulvret är individuellt och bestäms av dig genom att svara på frågorna: Träningssyfte, smak och om du behöver ha ett laktosfritt proteinpulver eller ej.
  • Smaken kan variera en hel del och det gäller att hitta ett proteinpulver som du tycker är det godaste, samtidigt som kosttillskottet ger dig effekten som önskas.

De allra flesta tror jag anser att ett vanligt vassleproteinpulver är bäst, inte minst för att du får mest protein för pengarna där. Är du beredd på att få lite kolhydrater och några gram fett tillsammans med en hel massa proteiner är det ett sådant pulver du ska kolla närmare på.

Godaste proteinpulver

bästa proteinpulvretÄr du ute efter ett gott proteinpulver och tycker det är en avgörande faktor för vilket som ska klassificeras som ”bäst” är det inget fel i det. Smaken är olika men om du gillar mango måste du bara prova min favoritsmak från märket core. Smakar kanske inte som färsk mango men likaväl en väldigt tilldragande smak, mycket god!

Vilket tycker du är det godaste proteinpulvret? Skriv gärna och berätta varför du tycker just det märket är det godaste.