Proteinbars

Proteinbars

Att protein är det som behövs för dig som tränar aktivt vet vi vid det här laget. Att få i sig proteinet från proteinbars är ett snabbt, men framförallt gott sätt att göda kroppens muskler.

Du som letar efter en proteinbar men vet med dig att du är aningen krassen kommer inte det vara något problem. Det finns mängder av smaker och sammansättningar att välja på så du kan känna dig säker att du kommer hitta en favorit så småningom. Just att produkten är klar att äta direkt ses som en faktor av dess succé. Bara att ta av papperet och tugga i sig så att säga.

Mängden protein per bar

Det första du ska kolla extra noga på är hur mycket protein som just den proteinbar du är sugen på innehåller. Jag tycker det väsentliga är antal gram protein sen kommer smaken på andra plats. Vill du ha en goda bars men inte bryr dig hur mycket protein det är så rekommenderas att du satsar på energibars som är godare överlag, men också aningen onyttigare om vi tänker rena muskler och inte så mycket kalorier.

Prisvinnande proteinbar

Därför är Goodlife omtyckt: Den största faktorn att dessa proteinbars har ätits av majoriteten som någon gång smakat den sortens kosttillskott är smaksensationerna. Helt 10 till antalet just nu där namn som ”Creamy Birthday Cake” och ”Coconut Dream” får det att saftas i munnen. Lite kritik för mycket socker. Är du känslig mot socker så finns det också en ”Low Sugar” version av Goodlife.

TILL BUTIK >

TILL BUTIK > LOW SUGAR

En smaksensation

Core proteinbar innehåller: Hela 20 gram av högvärdigt protein som lätt tas upp av kroppen. Perfekt att ha ett gäng bars i träningsväskan och tillföra kroppen bränsle att återuppbygga sig direkt efter passet. Köp hem ett gäng och prova, 15 kronor styck eller en låda med 12 stycken för 159 kronor.

TILL BUTIK >

Direkt till respektives butik utbud av proteinbars

Testa dig fram

Det finns inte så mycket att säga om en proteinbar som du inte kan läsa om på andra sidor om protein här på sajten. Ett tips är dock att inte slå till på en hel kartong första gången innan du har provat om sorten som ditt val föll på är god eller inte. Att läsa vad andra tycker är en sak men du har alltid din egen personlig smak så plocka ihop ett gäng olika proteinbars istället. Då får du testa flera och nästa gång du beställer är det bara att slå till på en kartong, vilket oftast är rätt så mycket billigare än att köpa till styckpris.

Alltid laddad med proteinbars

En oerhört stor fördel med proteinbars är att de är så små och redo att äta direkt. Att fylla upp träningsväskan med ett gäng gör att du enkelt kan förse musklerna med proteiner i samband med träningen. Bars mättar också en del och på så sätt så behöver du inte bli sådär oskönt hungrig. Hungern är ofta största boven till att småäta onyttigheter, och det vill vi väl undvika?

Väskan, jackfickan, skafferiet eller bilen. Ställena är många att ”ladda med protein” och en proteinbar är förmodligen det praktiska valet av dem alla.