Tribulus

Tribulus

Ett kosttillskott som säger sig kunna bidra till att öka muskelmassan är tribulus genom upprätthållande av testosteronnivåerna. Växten eller rättare sagt plantan har blivit riktigt poppis på tillskottsmarknaden och många säger sig vara väldigt nöjda efter att ha gett den en chans.

Liksom alla örter har även tribulus ett flertal aktiva ingredienser där dess saponiner tros vara den huvudsakliga. Gör du allt för att ta träningen framåt? Ge då tribulus en chans att visa om plantan har effektiva krafter på dig.

Marknadens bästa tribulus

Tribulus 1

TILL BUTIK >

Ett utmärkt andraval

tribulus kosttillskott

TILL BUTIK >

Där finns örten

Örten tribulus växer lite överallt men dess kvalité kan skilja sig en aning från land till land. Protodioscin som avgör hur kraftfull tribulus är varierar i styrka beroende vart i världen den växer. Du som vill ha det starkaste (bästa?) ska leta efter produkter med ingredienser från Turkiet, Makedonien eller Bulgarien där de starkaste tribulusen sägs växa.

Dåligt med forskning på tribulus

Placebo eller inte? Vissa kosttillskott har många studier bakom sig som visat om de har någon effekt eller inte. Det finns inte mycket data men kosttillskottet har inte blivit så pass populärt som det blivit utan anledning. Jag tror att tribulus kan bli en vinnare i framtiden när fler försök har påvisat dess verkliga effekt.

Det här med studier är inget jag lägger kraft på här på sajten då jag anser att många av dom är missvisande (väldigt få deltagare) och utfallet kan i princip bli så som önskats. Den andra orsaken är att jag tror majoriteten (99%?) av besökarna inte klickar sig vidare för att läsa en studie specifikt. Mitt råd blir att läsa recensioner från folk som provat tribulus kosttillskott. Självklart ska du ta de recensionerna med en nypa salt men där det finns många med varierande resultat och på kända sidor känns det som det går att lite på det mesta.

Ta kosttillskott då

Du kan ta tabletten när som helst men försök att ta den samma tid varje dag för bästa resultat. Observera att jag skrev tabletten och inte tabletter. Tribulus är ett starkt kosttillskott som du absolut inte ska överkonsumera utan 1 tablett inom en 24 timmars period är det som vanligtvis gäller.

Vill du läsa mer om testobooster missa inte den sidan och kosttillskottet DAA.