Proteingröt

Proteingröt

Att laga till en gröt är det självklara valet för många var morgon. Att spetsa till sin gröt med protein går att göra på många sätt där det enklaste kanske är att slå till på ett kosttillskott som heter just proteingröt. Vad är det i dessa burkar som skiljer sig från att göra en egen blandning då? Inte alls mycket om vi ska vara ärliga. Tänk dock på vilken sort du väljer. Den från Fairing skall tas på kvällen i och med att gröten proteiner är från kasein, som är bryts ner långsamt.

Det är inte bara det första målet på dagen där denna omtyckta rätt gör sig bra. Varför inte byta ut lunchen som en måltidsersättning eller kvällsfikat mot en god gröt?

Bra förstaval

TILL BUTIK >

Fairing

TILL BUTIK >

Gröten som en god vana

Att sätta upp mål som kommer hjälpa dig nå dina mål är alltid att rekommendera. Att säga att du ska börja äta proteingröt en gång om dagen är ett litet steg, som kan ta dig långt framåt. Vi som tränar väldigt hårt vet vikten av att förse kroppen med rikligt med proteiner. De färdiga produkterna som är ämnade som proteingröt är dessutom väldigt fettsnåla (om än något fett alls) och innehåller även väldigt lite laktos.

Ta ditt vanliga proteinpulver

Har du inte lust att köpa ett speciellt kosttillskott för att kunna göra proteingröt? Då kan du enkelt fixa din egen version genom att tillsätta ditt vanliga proteinpulver. Brukar du hälla mjölk över dina havregryn så blanda i en liten del pulver. Det är givetvis en smaksak hur pass tjockt du tycker den flytande vätskan kan vara för att känna att gröten är god.

Det finns många sätt att öka på sitt proteinintag. Att fixa till pannkakor med protein är omtyckt av många. Läs mer på sidan om proteinpannkakor om det känns lockande.

Att göra en gröt tycker vi är ett förträffligt tillfälle att boosta dina nivåer protein.