Bästa PWO

Ultimata PWO

Undrar du vilken PWO som är rankad som den bästa? En högst individuell bedömning då kosttillskott fungerar olika från person till person. Här kommer jag i vilket fall lägga upp några produkter som jag anser är ultimata val.

Burkarna med pre-workout skiljer sig en aning och de tre tips jag skriver om nedan verkar alla på olika sätt. Tänk till vilken effekt du behöver och välj sen PWO utefter det. En sak är säker, produkten kommer hjälpa dig göra riktigt bra pass på en nivå du skulle ha väldigt svårt att uppnå utan detta kosttillskott. Läs genom beskrivningarna väl så kommer du förhoppningsvis finna ett bra val enligt dina önskemål på effekt.

Bra pre-workout produkter

 

Ger dig ett vinnande psyke

Motivering: En av de absolut mest effektiva inom kategorin pre-workout. Om en person säger sig tycka den här är dålig så bör personen vara helt immun eller inte tagit en hel skopa. Just en skopa skall tas, varken mer eller mindre. Det är alltså en dålig idé att överdosera MR Hyde, kom ihåg det!

Pris: 30 serveringar kostar just nu 399 kronor vilket inte är jättebilligt. Ett tips är att hålla utkik när det är rea på denna PWO, vilket det blir med jämna mellanrum.

Skaffa en burk MR Hyde pre-workout >

bra pre-workout

Bästa PWO på att ge pump

Motivering: Vad händer när agmatine och arginin intas tillsammans? Ett extremt muskelpump infinner sig! Om du vill ha stenhårda muskler och ett grym kick ska du ge F#cked up en chans. En av mina absoluta favoriter och den bästa pre-workout du kan hitta om ”pumpet” prioriteras. Finns bara en smak och det är svarta vinbär, får helt klart godkänt även fast det inte går att jämföra med smaken på Redweiler.

Pris: 359 kronor för 21 portioner gör den ganska dyr men prioriterar du extrem energi med magnifik pump är det bara att slå till.

Köp muskelpump på burk nu >

Bästa PWO redweiler

Tredje bästa PWO

Motivering: Den röd hunden som vi kallar den är pre-workout nummer 3 och ger en känsla du sällan skådat. Ett oerhört pump och en energi som toppar så länge ett gympass varar (cirka 90 min) gör att den gör jobbet mer än väl. Vissa PWO kan ge en vis ”downswing” efter passet, inte den här. En helt överlägsen smak (orange) gör inte saken sämre utan är för närvarande den bästa PWO du kan hitta!

Pris: 80 portioner ger du 359 kronor för. Det blir 4.50 per portion. Det finns en rekommenderad trappa du ska dosera efter desto mer du väger så de 80 portionerna blir sällan 80. Hur som helst är Redweiler PWO värt att satsa på.

Gå till återförsäljare för bästa PWO Redweiler >

Olika preferenser

Slår du till på någon PWO av de som lyfts fram här men inte får en bra effekt är det oturligt. Majoriteten av de som testat har gett de här pre-workout bästa betyg men ett fåtal (som alltid) gillar de inte alls. Det är några faktorer som spelar in för hur bra prestationshöjande kosttillskott fungerar. Några exempel kan vara;

  • Hur tolerant du är emot stimulantia, som till exempel koffein. Dricker du mycket kaffe är du förmodligen mer van och det biter inte lika bra som om du inte skulle dricka kaffe.
  • Hur stor dosering du tar. Väger du mycket kan du behöva mer än en person som väger 50 kilo. Även den bästa PWO ger dålig effekt vid för liten dosering.
  • När du tar den. Kosttillskottet pre-workout ska du ta på tom mage och helst ska det ha gått några timmar från dess att du åt sist. Har du ätit en buffé för att 30 minuter senare dricka ett par skopor PWO kommer det ta väldigt dåligt.
  • Hur länge du har använt pre-workout. Har du konsumerat väldigt mycket på kort tid? Då kan det vara en god idé att göra ett uppehåll på några veckor för att redan börja bruka PWO igen. Testa att byta märke.
  • Ditt psyke just den dagen. Visst hjälper PWO till väldigt mycket och kan förvandla trötthet till extrem energi men du måste vilja det för att det ska ske. De dagar du är helt slut, och då menar jag totalt slut ska du inte trycka i dig prestationshöjande kosttillskott utan ta en vilodag istället.

Överdosera PWO

Nej, du ska aldrig överdosera pre-workout. Många personer som börjar använda dessa produkter slutar inte. Likt vilket prestationshöjande medel som helst kan det vara lätt att bli beroende och vilja ha mer och mer. Det gör förmodligen PWO till det kosttillskott som ”missbrukas” mest av alla. Inte så konstigt då känslan du får är enorm och du kommer uppfatta stunden som den ”bästa på dagen”. Vem vill inte vara i det stadiet? Varning för att överkonsumera då det förmodligen inte alls är bra för din långvariga hälsa. Det bästa är att hålla dig till kosttillskottet vid tillfällena du tränar och börja inte ta det som eftermiddagsfika för att få en rejäl kick. Glöm inte heller att ta några veckor ”off” lite då och då för bästa effekt.

Tänk på att vissa ämnen stannar i kroppen under lång tid.Har du tagit din favorit PWO på kvällen och ska träna tidigt nästa dag bör du dra ner doseringen. Många tillverkare varnar också för detta (inte inom en 24 timmars period) på burkarna.

Bästa kosttillskottet

Många jag vet har det här som sitt absolut bästa kosttillskott som de inte kan vara utan. Förklaringen är att du märker av radikala resultat från en PWO, vilket du inte gör från så många andra tillskott. Vassleprotein är ”bara” protein och vi vet att det krävs långsiktigt arbete för att se resultat. Med pre-workout räcker det med en skopa eller två för att bli superman och gå till gymmet och prestera som du aldrig gjort förut. Personer vill ha snabba resultat och det får du här. Resultat kanske är fel ord utan ett mer rättvist ord skulle vara effekt. Resultat för du genom att lyfta mer än tidigare och se till att få i dig rejält med BCAA, EAA eller proteinpulver så kroppen kan bygga på något.

De 3 tipsen på den här sidan är starka produkter så ha respekt och ta hellre för lite än för mycket första gången. Får du inte önskat effekt testa ta lite mer nästa pass till du känner att du uppnår önskad effekt. Tänk även på sakerna i listan ovan så kommer du älska dessa kosttillskott.

Vilken blir din bästa PWO? Om du vill får du gärna skicka in dina synpunkter efter att provat någon pre-workout i listan. En sida där du även hittar en topplista är pwoguiden.se.

Ha det bäst och lycka till på gymmet!

Gå till Sveriges största utbud av pre-workout >