Tranbärskapslar

Tranbärskapslar

Att stärka immunförsvaret genom att dagligen konsumera tranbärskapslar är det allt fler som ser fördelarna med. Tranbär är helt naturliga och innehåller stora mängder C vitamin.

Dessa kapslar kommer inte bara ge dig massor av vitaminer utan även se till att skydda dig mot ett brett spektrum av hälsoproblem, som urinvägsinfektion och andningsbesvär.

Populärt val

tranbärskapslar kosttillskott

TILL BUTIK >

Ännu ett bra val

tranbär 1a

TILL BUTIK >

Det är tranbär

Om du någon gång smakat tranbär är det säkert från den klassiska tranbärsjuicen eller hur? Det röda, syrliga och allmänt läckra bäret har inte bara en god smak. Det innehåller stora mängder proantocyanin som förkortas PAC. Veteskapliga studier har visat på att om du konsumerar bär med hög halt PAC så kan det ge hälsofördelar mot cancer, åldrande och neurologiska sjukdomar. De är även bra för att motverka bakterieinfektioner.

Dina tänder mår även bra av tranbärskapslar eftersom bären förhindrar plackbildning på tandemaljen genom att störa förmågan hos en annan gramnegativ bakterie som heter ”Streptococcus mutans”. Det leder vidare till att du är bättre skyddad från att få håll i tänderna.

Smidiga kapslar

Du kan plocka tranbär ute i det fri och konsumera de direkt. Det är dock betydligt smidigare att köpa tranbärskapslar som innehåller extrakt. Dyrare är det såklart men då får du också många tranbär nyttigheter pulveriserade i en kapsel.

Bären används också flitigt inte minst i drinkar men också i bakverk som muffins och pajer.

Frukten är liten, rund och röd till färgen. Det trivs bäst i lite kallare klimat som här i norra Europa. Du kanske har sett reklam för jokk tranbärsjuice? Utifall kanske du minns att den utspelas i kalla fjäll högt uppe i norr, och det är just där tranbär trivs som bäst. Smaken kan uppfattas som sur då Ph värdet ligger runt 2,5.

Vill du hoppa på en hälsotrend som allt fler verkar få upp ögonen för är det tid att testa tranbärskapslar och se om de levererar vad du önskar.

Du har väl läst på sidan om nyponpulver? Om inte är det värt ett besök där.