Agmatine

Agmatine

Gillar du muskel pump och har testat arginin? Då kommer du fullständigt älska agmatine! Det är ämnet som ställt sig in i ledet hos så kallade NO (Nitric Oxide) produkter. De har som uppgift att öka produktionen av kväveoxid så att mer blod kommer in i musklerna. Många som tränar på gym tycker att ett riktigt skönt pump är det bästa som kan hända när det lyfts vikter.

Agmatine är en biprodukt arginin och det som skiljer är en del av karboxylsyran avlägsnas. Resultat har blivit ett minst sagt effektiv kosttillskott för dig som gillar pump. Testa det du kommer inte bli besviken.

RAW Pumped

agmatine pump

TILL BUTIK >

Ännu ett alternativ

agmatine 1

TILL BUTIK >

Det gör kosttillskottet

Agmatine har som främsta uppgift att öka N.O nivåerna genom att moderera något som heter (Nitric Oxide Synthase). Det leder till att du kommer få mer blodgenomströmning i musklerna. Gillar du stenhårt muskelpump? Du får den där härliga känslan av detta kosttillskott.

  • Det här är uppföljaren till arginin.
  • Agmatine kommer ge dig en väldigt muskelpump genom ökad kväveproduktion i blodet.
  • Ta maximalt 2000 mg per dag. Det räcker gott och väl.

Agmatine i kroppen

Andelen agmatine som finns i kroppen är väldigt ojämt fördelat där de största koncentrationerna finns i magen, aortan och tunntarmen. Alla livsmedel består av mängder av föreningar som alla har olika effekt på oss. Naturligt agmatine bildas när proteiner bryts ner.

När vi åldras så producerar kroppen mindre nivåer av en rad ämnen där bland agmatine. Det kan få följder på bland annat blodtryck och kroppstemperatur.

Där finns ämnet

Några livsmedel som består av agmatine är nötkött, fisk, bananer, avokado, champinjoner, choklad och surkål. Givetvis finns det många fler livsmedel som även de innehåller agmatine.

Då ska du ta agmatine

Trodde du bara du ska ta det här kosttillskottet innan träning? Nej du kan faktiskt ta det på morgonen lika gärna. Du ska inte överskrida 2000 mg om dagen och de flesta får riktigt bra resultat av 1000-1500 mg. Du kan med fördel ta denna tillsammans med arginin för maximala resultat.

Du får ge cirka 150 kronor för en burk med 90 tabletter som kommer räcka i en månad (om du väljer att ta 3 om dagen så att säga). Jag blev positivt överraskad av detta kosttillskott och jag är övertygad du kommer tycka ”pumpet” är värt pengarna. Kör hårt!