Om sidan

Om kosttillskotten.nu

Vi som skapat hemsidan kosttillskotten.nu ville göra en informationssida som alla förstår. Att plöja igenom sida efter sida med forskningsresultat tror vi inte är något så väst många orkar med, eller ens har intresse av. En innehållsrik men ändå relativt kortfattat beskrivning är vårt måtto. Du får en snabb uppfattning vad respektive kosttillskott/hälsokost kan erbjuda för effekter.

På varje sida så tipsar vi även om populära produkter. Det kan vara personliga favoriter eller storsäljare som fått goda recensioner från en stor mängd användare. Visst ska vi ta det här med recensioner med en nypa salt. Det kan cirkulera en hel del falska sådana. Vi bedömer dock att från just de butiker vi kollar betygen ifrån så känns de trots allt väldigt trovärdigt verkliga personer har skrivit dem. Du får ta tipsen för vad de är, just tips. Vet du inte vilket kosttillskott du är sugen på så kan det vara en bra start att välja något tillskott som rekommenderas.

Viktigt: All information du läser på kosttillskotten.nu är en övergripande uppfattning vi fått från andra sajter. Då inga hänvisningar till källor finns så är dess korrekthet inte garantrad till hundra procent. Är det något du anser direkt felaktigt så vore vi tacksamma om du ville kontakta oss och meddela detta. Vi försöker givetvis endast ta vår information från pålitliga sidor som känns seriösa.

Se vår hemsida som en vägledning för vad du kan behöva. Information är som sagt den samlade information vi fått fram. Du använder alltid kosttillskott på eget ansvar och kan aldrig anklaga vare sig oss eller butikerna som säljer vid eventuella biverkningar. Är du osäker ska du alltid kontakta en läkare innan förtäring av kosttillskott.

Hoppas du finner informationen givande! Gå till startsidan där du kan läsa vad kosttillskott och får något. Eller välj sidan om hälsokost om du istället är mer intresserad av den kategorin tillskott.