Kromtabletter

Kromtabletter

Krom är en vanligt ingrediens i fettförbränningstabletter då detta spårämne är delaktigt när socker förbränns till energi. Men det är inte för fettförbränningen du ska skaffa kromtabletter i första hand. Det är för tabletterna kan göra så att du känner dig mindre sötsugen. Det kommer i och för sig leda till att du stoppar i dig mindre kalorier och inte går upp lika mycket som du annars skulle göra.

Väldigt många som provat ett kosttillskott av krom upplever att deras sötsug avtar då de tar dessa tabletter. Recensionerna runt om på internet vitnar om att krom faktiskt kan ha en stor inverkan på ditt sötsug.

Min rekommendation av krom

TILL BUTIK >

Solklart andraval

krom tablett

TILL BUTIK >

Ämnet krom

Ämnet kan behövas för att bevara insulinkänsligheten och för omsättningen av blodsocker. Observera att jag oftast skriver kan då det finns en väldigt liten forskningsbakgrund hur vida kromtabletter är nödvändig eller inte. I dagsläget så räknas inte krom som ett nödvändigt (essentiellt) näringsämne. Jag skulle rekommendera att ditt huvudsakliga mål om du väljer att slå till på en burk med kromtabletter är att dämpa ditt begär på godsaker som godis, glass och annat små och gott.

Det finns i dagsläget inga kända symptom du märker av om du råkat överdosera krom. Självklart ska du inte testa den gränsen utan jag tror det räcker med att ta den dos som står på kromburken du skaffar. Det är ett billigt kosttillskott och du betalar runt 70 kronor för 100 tabletter.

Mat istället för tabletter

Det är inte det lättaste att få i sig krom då nivåerna inte är stora, men oftast behöver de inte vara det heller. Några exempel på livsmedel som är rika på krom är: Musslor, tonfisk, ål och nötter.

Vill du veta mer om krom och vad de tabletterna kan förväntas ge dig rekommenderar jag att du kollar på Youtube videon här nedan.