Nocco BCAA

Nocco BCAA

Färdiga drycker för oss som tränar har länge dominerats av redbull och celsius. Senast i raden är Nocco BCAA som förväntas bli en stor succé. Varför det kommer bli succé? Därför att namnet Nocco står för ”No Carbs Company” vilket en stor del av befolkningen gillar. Sen innehåller dessa kolsyrade drycker även de allt mer populära aminosyrorna BCAA.

Att sen designen är stilren, sportig och allmänt snygg gör ju inte saken sämre. Har du inte testat den än? Slå till nu och upplev en smaksensation.

Köp Nocco BCAA här

Här är tips på några försäljningsställen där du kan köpa Nocco dryck. Klicka för att komma direkt till beställningssidan. Tips kolla igenom dem alla för att finna det billigaste priset på NOCCO.

Innehållet i Nocco dryck

nocco BCAABCAA är som du vet de aminosyror som visat sig extra viktiga för att bygga muskler. Om du dricker en burk på 330 ml så får du i dig 5 gram BCAA fördelat i dosen 4:1:1 i de koffeinfri varianterna för att få fördelning 8:1:1 i de två alternativen med koffein.

Det anser jag är en helt okej fördelningen då leucin är den överlägset viktigaste aminosyran.

Förutom de 3 grenade aminosyrorna så bjuder Nocco BCAA även på 6 olika vitaminer. Samtliga vitaminer är tillsatta så de täcker 100% av det rekommenderade intaget. Dessa är;

  • Vitamin D. Är mest känt som ”solvitaminen” och ett rikligt intag kan göra dig både friskare och piggare.
  • Vitamin B6. Den hjälper bland annat till vid omsättningen av aminosyror och kolhydrater. Vilken passar perfekt i Nocco BCAA.
  • Vitamin B12. Vitaminen är bra för bland annat cellernas ämnesomsättning och bildandet av blodkroppar. Alltså väldigt nödvändig för nervsystemets funktion.
  • Biotin. Även kallad vitamin B7 och dess funktion är till exempel att aktivera bakteriebekämpande enzymer.
  • Folsyra. Denna syra är en faktor för att röda blodkroppar bildas för en normal celldelningen.
  • Niacin. Håller koll på att matsmältningsprocessen fungerar som den ska.

Bra vitaminer med viktigt funktioner alltså (som de flesta vitaminer). Du kan alltså förvänta dig 5 gram BCAA och 6 olika vitmainer när du dricker en Nocco BCAA dryck.

Koffeinalternativ

Är du trött och känner att du vill ha koffein så väljer du någon av dessa brukar. De innehåller hela 180 mg koffein per 33 cl burk. Det här alternativet har även blivit boostade med grönt te och l-karnitin för att kicka ingång fettförbränning.

Smakerna

Drycken är relativt ny på marknaden och än så länge finns det bara 4 smaker att välja på. Det är dock inga smaker som helst utan vad sägs om jordgubb/rabarber? Eller du kanske föredrar citrus/fläder? Dessa smaker gäller för de koffeinfri varianterna. Fläder/citrus är min favorit men då är jag också en stor fantast av fläder så valet föll sig naturligt. Den andra smaken tycker jag är helt okej men gillar du fläder måste du bara prova den först.

Om du går på de andra smakerna som är päron eller röda bär accepterar du även att de innehåller koffein. Jag tycker inte dom är ligga goda men du får mer leucin, grönt te extrakt och l-karnitin med på köpet.

Tycker du det lät som en dryck för dig? Då är det bara att beställa en Nocco BCAA så får drycken visa vad den går för. Om det blir den försäljningssuccé som jag tror återstår att se.