Nyponpulver

Nyponpulver

Sugen på vad nyponpulver är för något? Du som klickat in här läser om ett av de hetaste kosttillskotten som har fått en enorm försäljningskurva under de senaste åren. Visst har ni hört att nyponpulver är ett bra tillskott för lederna? Det stämmer mycket väl, mängder av personer jag känner vitnar om att detta kosttillskott har hjälpt dom enormt mycket. Pulvret är dock mer än så då det innehåller kopiösa mängder C-vitamin, mer än många andra bär, och massa antioxidanter som ger understöd för att du kan hålla dig frisk.

Ett stort antal fördelar har gjort nyponpulver omåttligt omtyckt. Det är just egenskap av att hålla leder friska och välfungerande som är den största orsaken att du ska skaffa ett pulver gjort av nypon. Vitaminerna, antioxidanterna och dess smärtlindrande verkan får du med på köpet. Om du tränar stenhårt på gymmet och känner att inte lederna hänger med riktigt i din utveckling så kan ett nyponpulver vara svaret på problemet.

Prisvärt nyponpulver

Vårt favoritmärke: Hela 98% skal och helt utan skadliga bekämpningsmedel gör att detta pulver av viltväxande nypon blir vårt val. Köp 1, 2 eller 3 påsar och ju fler som köps desto bättre blir priset per servering.

TILL BUTIK >

Storsäljare

Nypon från stranden: Innehåller nypon och vitamin C. Ett stort plus är att produkten finns i både kapselform och som pulver. Litomove är förmodligen den produkt inom kategorin som flest slår till på i de fysiska butikerna på stan. Lite dyr kan vi tycka och är därför vårt andraval.

TILL BUTIK >

Nypon

Nyponbusken är en av cirka 200 arter som tillhör rossläktet. Rosväxter växer både i kalla och varma klimat där just nypon trivs bäst i lite kyligare klimat som vi har här i norden. Själv nyponet som är den röda frukten även kallat skenfrukten har oftast en härligt orange färg som kan skifta en del i nyans beroende på vart i landet den växer som vilket klimat det är. Desto längre in på vintern vi kommer desto mörkare blir också frukten.

Tycker du att apelsiner innehåller mycket C-vitamin? Det gör de i och för sig och vem har inte hört ”ta en apelsin de innehåller mycket c-vitamin”. Hur som helst så innehåller cirka 1,5 dl nypon lika mycket som 35 apelsiner.

Om du har gått vilse i vildmarken ska du definitivt leta efter nypon då dessa anses vara en av de 15 värdefullaste frukten som växer vilt

Pulver bra för leder

Hur fungerar nyponpulver för bättre rörlighet? Det finns ett ämne i nypon som heter galaktolipiden har visat sig ha en antiinflammatorisk effekt som gör att de vita blodkropparna rör sig långsammare och inte letar sig fram till det inflammerade området. GOPO som ämnet förkortas består av en mängd fettsyror och sockerarter. Jag vet det är krångligt att få grepp på hur det fungerar. Utan att gå in närmare på exakt hur det fungerar så kan jag, efter att ha läst ett dussintal recensioner, konstatera att nyponpulver har hjälp väldigt många människor att bli av med stelhet och värk.

Såhär skriver några personer på topformula;

Har haft problem många år med värk i ryggmuskler, har nu ätit nyponextrakt ganska länge och har inte känt mig så här pigg på många år. Jag orkar till och med träna numera. Rekommenderas till alla med muskelvärk. /Lars Erik Gustavsson
Har ätit i en månad nu och är inte lika stel på morgonen och värken har avtagit lite. Förväntar mig att värken kommer att bli ännu bättre efter längre intag. /Carina Ekelund

Förbättra solbrännan

nypon bildÄr du en person som ständigt försök få till den perfekta solbrännan? Då kan nyponpulver var någon att testa eftersom ess ingredienser ger huden lyster och spänst. Det kan alltså vara läge att kombinera betakarotentabletter med detta kosttillskott. Som alltid så lovar de flesta kosttillskotten väldigt mycket, och nyponpulver är ett av de som kanske lovar allra mest just nu?

Den som avgör hur vida pulvret är bra eller inte är du. Att ge olika hälsokostpreparat en chans för att se vad det kan göra för dig är det bästa för att få en verklig uppfattning av dess effekt.

  • Nyponpulver är ett av de hälsokosttillskott det talas allra mest om just nu.
  • Det är främst för att lindra och förebygga ledproblem som kosttillskottet konsumeras.
  • Nypon är bland de bär som innehåller mest mineraler och vitaminer. En riktigt hälsobomb med andra ord.

Bieffekter av pulvret

Bieffekterna av nyponpulver är milda och kan i värsta fall resultera i att du får springa på toaletten några fler gånger än vanligt. Effekten blir både vätskedrivande och laxerande. Om du äter någon form av medicin som tunnar ut blodet bör du rådfråga någon kunnig läkare innan du börjar.

Satsa på nyponpulver koncentrat

Det går åt ungefär 10 gånger så mycket nypon för att tillverka ett pulver. För att tillverka en liter nyponsoppa antar jag att det inte går åt lika många. Kanske 4-5 nypon eller vad tror du? Nej då men kontentan blir att vill du dra nytta av nyponens positiva egenskaper så satsa på ett koncentrat i form av ett nyponpulver. Det mesta som blivit processat tappar ofta en del av näringen och det vill vi väl inte.

Om du har problem med leder så kommer du med en stor sannolikhet tycka att en investering i nyponpulver kommer vara en mycket bra sådan.