Gainer

Gainer för volymen

Vill du gå upp i vikt? Då ska du dricka gainer! Om du är runt 30 så kanske du minns det klassiska kosttillskottet super gainer från Twinlab som var så omåttligt populärt på 90-talet. Det var mitt, och väldigt många av mina träningskompisar första kosttillskott någonsin. Idag är kosttillskottet ett givet val när det är dags att lägga på sig några kilo massa på kroppen.

Vad är det då för huvudsakliga mål du ska ha om du väljer att skaffa en gainer? Det är i grunden en återhämtningsprodukt som förutom protein även innehåller en stor del snabba kolhydrater. Summan av det är att det ses som ett kosttillskott för dig som vill gå upp i vikt. Ta typ den klassiska gainer pro som innehåller ungefär 450 kalorier på portion. För att gå upp ett kilo kroppsmassa så behöver du 7000 kalorier. Tar du 2 serveringar av denna gainer (och många andra) varje dag så kommer du gå upp ungefär 1 kilo på en vecka. Förutsatt att du ligger på ett plusminus noll resultat på övriga kaloriintag av kost och tillskott. Träningen spelar såklart en stor roll också.

Core gainer

core gainer kosttillskott

Därför ska ni välja Core gainer: En gainer är en gainer så att säga, men är smaken viktig för dig så ge denna produkt en chans! Hur låter det med ”Chocolate Milkshake”? Ett litet minus att den minsta påsen är på 4 kilo. Se det som en långvarig investering i din egen kropp.

TILL BUTIK >

Underbart alternativ

Därför ska ni välja supreme mass: Har du hört talas och vill få tag på den omtyckta kosttillskottet gainer pro så finns det inte längre. Inte till namnet i vilket fall. Nu är det Supreme mass samma fantastisk pulver går under. Ett av Sveriges mest sålda genom tiderna skulle vi tippa på utan att ha någon statistik.

TILL BUTIK >

Utforska butikernas hela sortiment av gainers

Kolla in alla för att jämföra priser på gainers.

Storsäljare med fantastisk smak

Har du provat några olika gainers med inte lyckas med ditt mål att få vågen att visa mer? En vanlig orsak är att du inte har tagit ditt kosttillskott så regelbundet som behövs för att förse kroppen med tillräckligt mycket kalorier. Väljer du mutant mass så kommer du inte vilja hoppa över någon portion. Denna gainer smakar förträffligt, samtidigt som varje dos ger dig mer än 1000 kalorier. Visst kan produkten kännas lite dyr men har du en gång provat den så kommer du inte vilja gå tillbaka till någon annan gainer. Den är bäst enligt så många.

TILL BUTIK >

Konsumera gainer

Det finns inga rätt och fel här. Vissa vill ta en gainer både före och efter träningen. Merparten väljer att ta den efter träning då snabba kolhydrater behövs för att påbörja återhämtningen. Det går även utmärkt att konsumera den som ett mellanmål, oftast som ett extra mellanmål då syftet med tillskottet är att bli tyngre.

Tänk på detta

När du dricker en stor portion gainer så ger det en mättnadskänsla som kan göra att det blir svårt att äta mycket mat sen, som du väl vill göra om syftet är att gå upp? Då försvinner en stor del av effekten. Jag tycker du inte bara ska drick utan försök alltid att prioritera kosten framför kosttillskott. Du undviker det här problemet genom att inte ta din gainer för nära inpå en måltid. Tränar du på en anläggningen så är det smart att ta med dig ditt pulver dit så du kan blanda och dricka direkt efter träning och inte när du kommer hem. Då kanske den värsta (bästa) mättnadskänslan lagt sig tills du kommer hem och ska äta en måltid.

Kosttillskott för dig som

Ska du skaffa det här kosttillskottet bör du vilja uppnå några av nedanstående punkter.

1. Du vill lägga på dig några kilon vilket är vanligt. kanske speciellt bland killar i 18-25 års åldern.

2. Du vill bli starkare och vet att du snabbast uppnår styrka genom att ”bulka” med en gainer.

3. Du tränar väldigt mycket och vill inte gå ner mer i vikt. Du satsar helt enkelt på att bibehålla dina nuvarande kilon.

Gainer pro

Om någon tänker på en gainer så är det stor sannolikhet dom tänker på gainer pro från märket Star Nutrition. Det är Sveriges populäraste kosttillskott för alla som vill bulka, det vill säga öka sin kroppsvikt. Det kosttillskottet innehåller hela 458 kalorier, 82 gram kolhydrater och 29 gram protein per portion. Gainer pro går att välja i 6 klassiska smaker som är: Choklad, hallon, jordgubb, banan, vanilj och mintchoklad.

Om du vill veta vad personer köpt produkten innan tycker om det finns det gott om recensioner att läsa. Närmare bestämt 969 stycken när jag skriver den här texten så det är bara att plöja igen så förstår du att pro är omtyckt och fungerar för ändamålet. Att produkten sen fått betyget 4 stjärnor av 5 ger verkligen bevis på att det är en otroligt populär påse pulver.

Gör eget kosttillskott

Vadå gör eget kosttillskott? Går den ens kanske du undrar? Ja på sätt och vis, och speciellt när det kommer till gainers. De innehåller mest kalorier, som du vet vid det här laget. Att ta sitt vanliga proteinpulver, till exempel whey 80, och blanda i något kaloririkt kan förvandla den till en super gainer. Häll i en dl havregryn och en banan i proteinpulvret så kommer du få i dig både rikligt med protein och även kalorier som gör att du kan bli tyngre.

Om du sitter och tänker att kalorier är kalorier så varför inte bara stoppa i sig mängder av chips så släpp den tanken. Kroppen kommer inte må speciellt bra av att ”grisbulka” som det kallas när du väljer mindre nyttiga källor till näringsämnena. Grejen med chips är att de även innehåller en hel del onyttiga fetter. Du ska trots allt inte vara för rädd att äta lite onyttigt när du ska gå upp i vikt, men utan att konsumtionen går till överdrift såklart.

Hård träning och gainers

Med betoning på de första två orden, hård träning. Vi upprepar det på mer eller mindre varje sida på kosttillskotten.nu att kosttillskott endast är ett tillbehör. Ett tillskott helt enkelt. Att bara dricka goda gainers kommer resultera att du blir fett om du inte tränar. Ta till vara på den extra energin du får i dig. Förhoppningsvis kommer du bli mycket piggare och kan träna både hårdare och längre än annars.

Om du känner dig för plufsig så justerar du ner doseringen en aning. Vi rekommenderar inte en snabb viktuppgång då musklerna inte hinner med. Resultat som för mycket kalorier under en kort tid är endast fettmassa. Kör hårt och lycka till med att uppnå dina mål!