Proteindryck

Proteindryck

Vill du ha något färdigt på sekunden och inte vill blanda själv? Då är det en färdigblandad proteindryck som du ska satsa på. Att protein är bra att både äta och dricka vet och dessa drycker är fullproppade av protein, ofta runt 30 gram. Just 30 gram vassleprotein anses vara det som kroppen klarar att ta upp på en och samma gång.

Olika drycker

Är du på jakt efter en proteindryck med mycket kolhydrater eller du kanske är på strikt diet där du vill ha så lite kalorier som möjligt. Inom kosttillskott finns något för alla, oavsett vad det slutgiltiga målet är. Varför ska man då slå till på en sån här dryck undrar du? Jo därför att det är otroligt smidigt med färdigblandade burkar och flaskor med protein. Du kan till exempel ha ett flak ”Low Carb Proteinshake” på kontoret så du enkelt kan ta en dryck när tiden är knapp. Eller varför inte i skåpet i skolan då du följer en sträng diet, eller vill ha extra protein för att du ska träna hårt efter plugget.

Min favoritdryck

low carb proteindryck kosttillskott

TILL BUTIK >

Riktigt gott val

boost proteindryck kosttillskott

TILL BUTIK >

Lite dyrare protein

Smidighet är vad du betalar för här. Visst är dessa drycker dyrare per gram protein än om du skulle köpa ett proteinpulver och blanda själv. Det finns många spännande smaker att välja bland så kolla in utbudet och ge kosttillskottet en chans.