Hälsokost Vs kosttillskott

Samma med ändå inte

Som du kanske märkt så har sajten fått ett lite större fokus på hälsokost. Att dela upp olika tillskott i kategorier tycker inte jag är speciellt viktigt, men hemsidan som har ett namn som syftar till ”tillskott till kosten” så tycker jag att alla möjliga tillskott passar in hur bra som helst, håller du inte med?

Det är hälsokost;

Jag anser att hälsokost tenderar att riktar in sig på hälsan. Målgruppen blir med andra ord i princip alla, då alla vill må så bra som möjligt.

Och det är kosttillskott;

Kosttillskott å sin sida vänder sig i första hand till personer som tränar och vill blir större och starkare. Eller smalare för den delen då produkter för fettförbränning utgör en stor del av marknaden. Målgruppen här blir alltså de som utöver någon sorts träning.

Alla har liknande mål

Linjen mellan vad som ska benämnas vad är hårfin. Du behöver inte kategorisera in respektive tillskott som här på sidan. Gemensamt för allt är att din kropp ska må bättre än om du inte tog hälsokosten eller kosttillskotten. Visst går det att diskutera hur pass bra en människa kan må av att ligga på gymmet 3 timmar om dagen och proppa i sig en påse proteinpulver med jämna mellanrum. Den personen som pressar gymmet varje dag har i vilket fall ett målsättning att må bra förr eller senare. Likaså den personen som har kapat de flesta av dagens kalorier och överdoserar fettförbränningstabletter hela dagen lång.

Hoppas du tycker att sidorna med hälsokost är läsvärda och att du får upp ögonen för en något spännande tillskott.

Om du missat sidan om hälsokost så kolla in den nu. Mer tankar vad hälsokost är för något och tips på de produkter som har strålkastarljuset på sig just nu.