Nyårslöfte 2017

Dina nyårslöften 2017

Nå har du gett några nyårslöften till det nya året? Att bestämma sig för att sluta röka, äta bättre och träna mer är förmodligen några av de allra populäraste löften som ges av oss.

Just vi fokuserar lite extra på nyårslöftet att träna mera. En hel del har som målsättningen att träna för att bli slank och fin. Det vill säga gå ner i vikt. Det görs på ett sätt som är att se till att dagen, veckan och månaden slutar på ett underskott av kalorier istället för ett överskott. När det kommer till kosttillskott så är en måltidsersättning det givna valet. Som namnet antyder så tar du produkten för att ersätta en måltid. I och med att produkterna innehåller så pass mycket fibrer så kommer du känna en mättnadskänsla, fast du får i dig relativt lite kalorier.

Ett annat koncept är helt enkelt att du bestämmer dig för att träna mer. Har du kört 3 pass i veckan så försök öka upp det till 4 pass under 2017. Ett tips är att göra små justeringar i taget så inte målet blir övermäktigt. Då blir det lätt pannkaka av hela satsning efter ett par veckor. Att föra in en PWO är ett val som garanterat kommer få dig att orka träna mer. Tänk på att dessa kosttillskott är kraftfulla och energin kan sitta i många timmar framöver. Alltså ej att rekommendera om du tänkt träna sent på kvällen. Ett sätt är att ta ditt kosttillskott någon timme innan du ska börja träna, så allt koffein och så vidare hinner gå ur innan sovdags.

Alla dessa kosttillskott är som vi så ofta påpekar endast komplement som hjälper dig på vägen. Att ge ett nyårslöfte i form av att träna med är en riktigt bra början. Tro på dig själv så kommer du fixa allt du bestämmer dig för!

Lycka till med träningen 2017.